Якісні дріжджі для виготовлення вина. Підходять для білих вин, але можуть застосовуватись і для червоних. Дріжджі створюють провину унікальний смак та аромат. Швидко ферментуються. Температурний режим дріжджів залишає 15-35°С. Стійкість до алкоголю – 14% у звичайних умовах, 16% – якщо забезпечено азотисте харчування для дріжджів у суслі. Стійкість до вільного SO2 на рівні 50 мг/л. Низька освіта піни. Низьке вироблення летких кислот, менше 0,16 г/літр.
7 г дріжджів розраховано на 10-35 літрів вина.
У нашому магазині для виноробства ви можете отримати безкоштовну консультацію щодо домашнього виноробства та купити інші виноробні матеріали та обладнання для виготовлення якісного вина
Допоможіть іншим користувачам з вибором - поділіться першим своєю думкою про цей товар.