Lalvin icv d47 цей штам був виділений з винограду, вирощеного в Côtes-du-Rhône у регіоні Франції доктором Dominique Delteil, керівник кафедри мікробіології, Інституту coopératif Du Vin (ICV), у Монпельє. Штам був обраний із 450 штамів, зібраних за період з 1986 по 1990 рік. Має характерну здатність виробництва білка, пригнічує функціонування сторонньої мікрофлори. Коротка початкова фаза з подальшим швидким постійним бродінням. Цей штам витримує температури бродіння, починаючи від 15° до 20°C (59° до 68°F) та підвищує смакові відчуття через складні вуглеводи. Стандартні умови до вмісту азоту в суслі, що мало піниться, швидко осідає ферментер, утворює компактний осад в кінці бродіння (мутність менше 100 NTU). Алкогольна стійкість до 14%. Під час бродіння не накопичує діоксид сірки. Утворює прекрасну умову для подальшого контрольованого яблучно-молочного бродіння. Бета-глюкозидна активність, внаслідок чого значно підвищує ароматичні та смакові характеристики.
Допоможіть іншим користувачам з вибором - поділіться першим своєю думкою про цей товар.