Ферментаційні характеристики EC-1118 - надзвичайно низька продуктивність піни, летючої кислоти та сірководню (H2S) роблять ці дріжджі відмінним вибором. Відмінно підходить для прохолодного бродіння. Шампанське, сухі червоні, білі, сидра і ігристе, а також для відновлення бродіння, що зупинилося. 45-95 ° F (7-35 ° C) толерантність до алкоголю 18%, добре осаджується з компактним осадком. Дріжджі виробляють велику кількість SO2 (до 30 ppm), що може перешкоджати яблучно-молочному бродінню. Чудова здатність до бочкової ферментації роблять ці дріжджі дуже популярним виготовлення якісної продукції. EC-1118 рекомендується для всіх типів вин, у тому числі ігристих та пізніх сортів вин та сидру.
Допоможіть іншим користувачам з вибором - поділіться першим своєю думкою про цей товар.