Вино має блукати за певної температури. Для цього підійде проф вініфікатор для зброджування вина. Він виготовлений із харчової нержавіючої сталі за останніми технологіями в Італії. Підходить для бродіння червоних, рожевих та білих вин за заданої оптимальної температури. Для швидкого заповнення ємності виноградною мезгою передбачено люк, який витримує тиск 0.6 бар. Знизу для зручного швидкого зливу встановлений інший люк. Також вініфікатор має два крани для зручного розливу по пляшках, для повільного зливу чистого вина. У вініфікаторі для бродіння встановлена холодильна установка, яка підтримуватиме задану температуру вина. Після бродіння ви зможете зберігати вино в ємності, тому що вона не допускає потрапляння сонячних променів та підтримує оптимальну температуру. Дана ємність для бродіння добре підійде для середніх та великих виноробних господарств.
Допоможіть іншим користувачам з вибором - поділіться першим своєю думкою про цей товар.