Танісол 100 грам (tannisol) запобігає та виправляє тягучість та інші хвороби вина, оберігає вино від окислення та надає допомогу у покращенні вин. Містить метабісульфіт калію 95%, L-аскорбінової кислоти 3%, танінів 2% у вигляді таблеток.
Інструкція із застосування
Ідеально підходить для вина з низькою кислотністю та спиртуозністю. Також ефективний для збереження вин, що містяться у частково заповнених пляшках або при переливі вина.
Танісол виправляє потерпіле вино від окислення, відновлюючи вихідну яскравість вина.
ІНСТРУКЦІЯ З ВИКОРИСТАННЯ
Додати цілі таблетки для поступового ефекту, інакше розірвати на дрібні шматочки або роздавити для швидкого ефекту.
Потужність дози: 1 таблетка/100 літрів готового червоного вина
2 таблетки/100 літрів для нефільтрованого червоного, білого та рожевого вина.
1 таблетка використовується на 100-110 літрів виноматеріалу, щоб уникнути хвороб та вад вина.
Допоможіть іншим користувачам з вибором - поділіться першим своєю думкою про цей товар.