Відмінний ферментер вибраний з колекції штаму Інституту Пастера у Парижі, Франція. Рекомендований для виготовлення якісних червоних вин, особливо Merlot, Cabernet sauvignon, Zinfandel, Cabernet franc та Syrah. Uvaferm bdx (Bordeaux Red) – французькі дріжджі, найчастіше використовуються як Каліфорнії, так і в Австралії під кінець 1980 року. Uvaferm bdx мають чудову кінетику, не генерують багато тепла під час бродіння. Uvaferm bdx рекомендований для мінімізації втрати кольору та для збільшення, розширення аромату. Дріжджі підвищать ароматичні властивості червоних вин, додаючи складність і не перевищуючи сортових ароматів. Забезпечують чудову екстракцію кольору.
Допоможіть іншим користувачам з вибором - поділіться першим своєю думкою про цей товар.