Дріжджі для вина Lalvin R2 показують сприятливий перебіг бродіння, у високій кінцевій ферментації та пригнічують небажані бактерії та дикі дріжджі. Мають відмінні низькотемпературні характеристики і починають тинятися навіть при 5°C. Винні дріжджі Lalvin R2 не виробляють побічних продуктів бродіння, таких як SO2, ацетальдегід, піровиноградна кислота, леткі кислоти та складні ефіри. Lalvin R2 сприяє бродінню інтенсивних білих вин фруктового стилю. Рекомендується для ароматних білих сортів, таких як Sauvignon blanc, Riesling та Gewürztraminer. Практичний вихід алкоголю становить близько 47%. Оптимальна температура ферментації від 15°С до 25°С. Винні дріжджі допомагають досягти найвищої якості вина.
Допоможіть іншим користувачам з вибором - поділіться першим своєю думкою про цей товар.