Піросульфіт калію - це кристалічний порошок жовтуватого або білого кольору з різким сірчистим запахом, розчиняється у воді, суслі та вині, можна додавати на пряму. Під впливом кислот вина він розщеплюється та утворює сірчистий газ. Застосовується піросульфіт дуже легко. Відважуємо необхідну нам кількість кристалів, розчиняємо у невеликій кількості води, отриманий розчин, після чого вилити у вино. Не бажано кидати піросульфіт у вигляді шматочків у вино через своє повільне розчинення, сульфітування не надасть повної дії. Використовується як антиоксидант, консервант, розпушувач і відбілювач, використовується при виробництві фруктового соку, вина та пива.
Дозування 10 г на 100 літрів вина, цікавого вам виноробства
Допоможіть іншим користувачам з вибором - поділіться першим своєю думкою про цей товар.