Саджанці винограду середньопізнього періоду дозрівання, французький столовий сорт. Квітка двостатева. Кетяги великі, циліндроконічні, часто з сильно розвиненими крилами, за щільністю варіюють від пухкої до щільної. Ягоди великі, округлі або злегка сплющені. М'якуш соковитий. Шкірка товста, хрумка. Смак приємний. Період від початку розпускання бруньок до повного дозрівання винограду 160 днів при сумі активних температур 2200-3200°С. Кущі середньої та вище середньої сили зростання. Дозрівання пагонів хороше. Врожайність 110-160 ц/га. досягає 16-18% при кислотності 6-9 г/л. В окремі роки спостерігається значне горошіння ягід. Сорт винограду Альфонс Лавалле нестійкий до морозів, весняних заморозків. Виноград використовується для споживання у свіжому вигляді.
Допоможіть іншим користувачам з вибором - поділіться першим своєю думкою про цей товар.