Чіпси з дуба використовують для ароматизації вина, самогону та інших алкогольних напоїв. Його застосування в напій дає йому якість, яка з'являється у вина при зберіганні в дубових бочках.
Чіпси помірної обсмажування посилюють насолоду та дубовий відтінок смаку. Властивості чіпсів схожі на властивості нової бочки, що має сильніші ароматизовані характеристики ніж їхні попередні моделі.
Для виготовлення міцних напоїв: додаємо 3-5 грамів на 1 літр напою міцністю 40-50 об., і тримаємо близько 1-го місяця, потім процідити.
Для виготовлення вина: ложем приблизно від 0,5 до 4 грам чіпсів на 1 літр вина. Скільки використання чіпсів повністю залежить від вашого бажання, чим більше ви покладете дубових чіпсів, тим сильнішим буде ефект. Ще один спосіб приготування полягає в тому, що ви берете невелику дозу вина, і кладете в нього чіпси (наприклад 10 грам на 1 літр), робите з нього концентрат, потім змішати його в решті вина,
Допоможіть іншим користувачам з вибором - поділіться першим своєю думкою про цей товар.