Ці винні дріжджі були вивчені у Франції. Після тривалого тестування з'ясувалося, що навіть при зниженні температури до 5 градусів бродіння вина не припиняється. У разі нестачі поживних речовин дріжджі можуть продукувати леткі кислоти. У цій ситуації використання активатора та збалансованого харчування повністю вирішують проблему. Ми рекомендуємо використовувати активатор для вина Go Ferm.
Використовуючи ці винні дріжджі, ви отримаєте ароматичні вина з насиченим фруктовим смаком. Вони підходять для сортів винограду із підвищеною ароматикою.
Мають такі характеристики:
Стійкість до алкоголю на рівні – 16%
• Нетривала лаг-фаза
• Середня швидкість ферментації
• Широкий діапазон температур бродіння (навіть нижче 10°C)
• Середня потреба у поживних речовинах
• Середня потреба у кисні
• Невисоке виробництво летких кислот: у середньому 0,2 г/літр у перерахунку на H2SO4
• Слабке виробництво діоксиду сірки (SO2)
• Слабке виробництво сірководню (H2S)
• Відносно слабке утворення піни
Допоможіть іншим користувачам з вибором - поділіться першим своєю думкою про цей товар.