Червоні сорти винограду Каберне-Совіньйон, Мерло та Каберне Фран найбільш поширені у світі. Залежно від місця, клімату та ґрунту дані стільники винограду можуть мати різні смакові якості. Завдяки дріжджам вони віддають у вино усі можливі корисні речовини, насичують вино особливими смаковими елементами та ароматом.
Мікробіологічні особливості:
• Досить чутливі до фактору конкуренції К2
• Стійкість до алкоголю на рівні 16%
• Невисока швидкість ферментації, що підходить для тривалої мацерації
• Найкращий температурний діапазон бродіння: від 18 до 30°C
• Середня потреба в засвоюваному азоті
• Невисока ß-глюкозидазна активність, що обмежує втрату кольору
• Невисоке накопичення летких кислот – 0,20 г/л еквівалент (H2SO4)
• Вироблення діоксиду сірки – між 20 та 30мг/л
• Низьке виділення піни
• Не перешкоджає яблучно-молочному бродінню
25 г дріжджів достатньо для виготовлення до 100 літів якісного червоного вина.
Допоможіть іншим користувачам з вибором - поділіться першим своєю думкою про цей товар.