Дріжджі EZFERM є сумішшю двох штамів, рекомендується для ферментації в складних умовах.
Поліпшують якість вина та його смак. Вимагають додаткового підживлення вітамінами. Дріжджі розлучаються у теплій воді 38 градусів. Для приготування дріжджів потрібно взяти приблизно 100 мл води, взяти винні дріжджі все рясно перемішати. Залишити на 20 хвилин, а потім добре струсити. Додати суміш у резервуар із вином і рівномірно розподілити. Дріжджі допоможуть вам отримати дійсно якісне вино, залишковий цукор не змусить себе чекати, все викине ви залишитеся задоволені кінцевим результатом!
Хороші адаптивні дріжджі для вина, стійкі до стросу з хорошим вибражуванням!
Фасування винних дріжджів 500 грам.