Ці дріжджі були виділені групою на чолі з доктором Манфредом Грассманом, професором Дослідницького центру Geisenheim, в Німеччина. Це нові дріжджі для ароматичних білих вин із прохолодних регіонів. Множинні дослідження ферментації Uvaferm GHM дріжджів в ароматичних білих сортах холодних регіонів в результаті давали послідовно гармонійні і добре збалансовані вина. Ці дріжджі мають здатність посилювати квіткові аромати, уникаючи виробництва складного ефіру, у тому числі при низькій температурі бродіння. Це приносить гармонію між букетом та ніжним фруктовим ароматом. Сприйняття кислоти залишається надзвичайно чистим. Дріжджі GHM також чудово підходить для білих вин, призначених для витримки на осаді.
Допоможіть іншим користувачам з вибором - поділіться першим своєю думкою про цей товар.