Дані винні дріжджі є спеціально підібраними активними сухими дріжджами, які використовують для ферментації свіжих, фруктових білих вин. Особливо підходить для бродіння Шардоне, Совіньйон Блана та сортів Мускатної групи. Відповідна температура бродіння від 15 до 32 º c. Чи не утворюють піни. Lalvin qa23 чудово осідає, залишаючи чистий виноматеріал і демонструючи хороше бродіння з високим кінцевим ступенем зброджування. Алкогольна стійкість 13-14%, що фактично не накопичує діоксид сірки, не мають властивостей до вироблення сірководню. Дріжджі здатні ферментувати сік, одержуваний шляхом фільтрації або центрифугування, які відрізняються невисоким вмістом поживних та сухих речовин, що дозволяє винним дріжджам бути дуже придатним для виготовлення більшості білих вин. Виробляє високу кількість бета-глюкозиди, завдяки яким вивільняє терпени в мускатах, робить насиченим букет ароматів так само розкриває сортові аромати білого винограду.
Допоможіть іншим користувачам з вибором - поділіться першим своєю думкою про цей товар.