Клас дріжджів Cross Evolution – це результат тривалих досліджень та селективної роботи, реалізований корпорацією Lallemand та Інститутом вина при університеті Стелленбош (ПАР). Cross Evolution рекомендовані для отримання ароматних білих та рожевих вин. Дріжджі мають гарну якість зброджувати сусло з досить низьким вмістом азоту, а також надійне бродіння при низьких температурах, містить чудову толерантність до досить високого рівня алкоголю. Виробляють значну кількість полісахаридів, результат якого виявляє виключно ароматичне вино зі свіжими фруктовими і квітковими нотками, тривалий післясмак і найкраще сприйняття кислотності. Застосовується для ароматних білих вин. Рекомендується для Шардоне та Ріслінга.
Допоможіть іншим користувачам з вибором - поділіться першим своєю думкою про цей товар.