Винні дріжджі відрізняються тим, що можуть блукати навіть за низьких температур. Дріжджі стійкі до алкоголю до 18%. Дріжджі для вина зроблять ваше вино справді якісним. При температурі нижче 16 градусів і при додаванні дріжджі починають виробляти більше складних ефірів, тим самим насичуючи смак та аромат вина. В основному підходить для білих вин, але може застосовуватися для червоних та рожевих вин. Для застосування винні дріжджі потрібно розбавити на 50 мл. води температурою 30-35 градусів і помішувати. Потім дати настоятися 15 хвилин. Після цього дріжджі для вина знову перемішати і повільно влити в сусло. Бурхливе бродіння сусла розпочнеться вже за день.
Допоможіть іншим користувачам з вибором - поділіться першим своєю думкою про цей товар.